A Biologika - Új Medicína

A Biologika Szabadegyetem oldalain részletes információk találhatók A Germán Új Medicina felfedezéseiről, ami Hamer doktor érdeme.

Hamer doktor legjelentősebb felfedezése a Germán Új Medicina, mely egy mérnöki pontosságú, átfogó, és megismételhető orvostudományi rendszer. Tér-kép a szó valódi értelmében. Ter­mé­szet­tu­do­mány­os összefüggéseiben írja le az élő szervezetek élettani, bio-logikus (élet-értelmes) működését, melybe beletartoznak a megbetegedések is. Ez az ELSŐ orvostudomány, mely összefüggéseiben vizsgálja az emberi lényt. A tudományos precizitás miatt Lélek-Agy-Szerv szintekre bont, ugyanakkor Egyben, összességében értelmezi a folyamatokat.

Barnai Roberto és munkatársai Hamer doktor felfedezései nyomán létrehozták azt az egyedülálló SZERV ATLASZT, amely megkönnyíti, hogy megértsük az elváltozásaink okát és ezen felismerések és megértések következtében visszanyerjük egészségünket. Ehhez persze minden olyan segítség is igénybe vehető, ami megkönnyítheti, felgyorsíthatja ezt a folyamatot, de a biologikus gondolkozás nélkül továbbra is kitennénk magunkat a "VÉLETLEN" rombolásának. Márpedig tudjuk, hogy a véletlen a buták Istene!

Gajáry Erika, a Biologika Szabadegyetem hivatalos partnere

GAJÁRY TANODA: Telefon: +36 20 328 3755 E‑mail: musculogika@musculogika.hu