A módszer oktatása

Az ismeretterjesztő és musculógus képzés során a résztvevők megismerik a Természetes táplálkozás, a Biologika valamint a MuscuLogika működési elveit és ezek összefüggéseit, valamint megismerik és elsajátíthatják a testszerte megtalálható mozgásszervi fájdalmak és korlátozottságok megszüntetését szolgáló pontokat.

A képzés elemei egymásra épülnek, ezért a modulok nem kihagyhatóak, vagy felcserélhetőek. A képzésre modulonként is lehet jelentkezni, így a képzés folyamata bármikor megszakítható vagy felfüggeszthető és később folytatható.

Az első két modul olyan információkat tartalmaz, amelyek mindenki számára értékes felismerésekhez vezethetnek jó közérzetük és egészségük megtartása vagy visszaszerzése érdekében, ezért az első két modul mindenki számára hasznos  lehet és nyitott. A III. IV. V. és VI. modul azok számára javasolt, akik családi, baráti körben szeretnék ezt a tudást a mindennapokban használni.

Azok számára, akik üzletszerűen kívánják majd alkalmazni a módszert, kötelező a teljes képzésen való részvétel (a kötelező részvétellel jelölt napokon), valamint a sikeres záróvizsga, továbbá a partneri szerződés megkötése. Erről bővebben a VIZSGALEHETŐSÉG menüben lehet tájékozódni. A teljes képzés 7 kötelező modulból és egy választható gyakorló napból áll.

I. Modul 9.30-18.00h-ig

Témája: A természetes táplálkozás elvei, működése, jelentősége a mindennapokban és a ML kezelések során. A részvétel kötelező, és előfeltétele a további napokon való részvételnek.

II. Modul 9.30-18.00h-ig

Témája: A Biologika alapjai, vagyis az öt biológiai természettörvény, kapcsolata a természetes táplálkozással és a ML-val. A ML fogalma, működési elvei, alkalmazásának alapvető szabályai. A részvétel kötelező, és előfeltétele a további napokon való részvételnek.

III. Modul 9.30-18.00h-ig

Témája: fájdalmak és mozgáskorlátozottságok megszüntetése a keresztcsont, a hát, a nyak, a vállak, és a karok területén a ML szabályok szerint. A részvétel kötelező, és előfeltétele a további napokon való részvételnek.

IV. Modul 9.30-18.00h-ig

Témája: fájdalmak és mozgáskorlátozottságok megszüntetése a kézfejen, a törzs különböző területein, valamint a nagymedence és a kismedence területén a ML szabályok szerint. A részvétel kötelező, és előfeltétele a további napokon való részvételnek.

V. Modul 9.30-18.00h-ig

Témája: fájdalmak és mozgáskorlátozottságok megszüntetése a csípő, a comb, a térd, a lábszár és a lábfej területén a ML szabályok szerint. A részvétel kötelező, és előfeltétele a további napokon való részvételnek.

VI. Modul 10.00-18.00h-ig

Témája: Gyakorló nap, a tanult ML pontok gyakorlása teljes körben/igény szerint, valamint lehetőség szerint egy a módszert nem ismerő önként jelentkező kliens konkrét testi kihívásainak megszüntetése. Minimum 12 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra. A részvétel nem kötelező, nem előfeltétele a vizsgának.

VII. Modul 10.00-18.00h-ig

Témája: ML extra pontok a fejen jelentkező fájdalmak és elváltozások megszüntetése érdekében (homloküreg, arcüreg, fejfájások, állkapocs, fogak, nyáltermelés, orrszárazság, orrfolyás, szédülés, vérnyomás, arcidegbénulás, nagyothallás, fülzúgás, látásproblémák). A részvétel csak a vizsgázni szándékozóknak kötelező.

VIII. Modul 10.00-18.00h-ig

Témája: Összefoglaló és vizsgafelkészítő nap. A részvétel csak azoknak kötelező, akik záróvizsgát kívánnak tenni.

Előképzettség nem szükséges, csupán az őszinte szándék, hogy segíts olyan embereknek, akik ezt kifejezetten óhajtják. A következő csoport időpontjait a a "tanfolyami naptár" menüpontban lehet megtekinteni. Amennyiben gondolkozol a részvételen, kérlek írj e-mailt, melyben szerepeljen a neved, telefonszámod és értesítünk, amint kijelölésre kerülnek az időpontok.

A képzések díjáról és az esetleges kedvezményekről a Gajáry Tanoda képzései menüpontban lehet tájékozódni. Kérjük, hogy jelentkezésed erre e-mail címre küldd: musculogika@musculogika.hu

GAJÁRY TANODA: Telefon: +36 20 328 3755 E‑mail: musculogika@musculogika.hu