Babirák Katalin

Átmenetileg nem vállal kezelést

Útkeresésem során úgy jutottam el különböző alternatív módszerekhez, mint sokan mások. Családtagjaim és saját magam problémáin szerettem volna segíteni.

Az egyik fő irányvonalat a hangterápiában találtam meg. A zene mindig közel állt hozzám, s mikor megismerkedtem a tibeti hangtálakkal, terápiás hangszerekkel, finom világuk rögtön elvarázsolt. Vibrációjuk, rezgéshullámaik átjárnak bennünket a legapróbb sejtekig és képesek segítséget nyújtani a testi és lelki szinten zajló aktuális változásainkban.

Másik fő vonalként belépett az életembe a MuscuLogika, melyért hálás vagyok Gajáry Erikának. Ezzel a módszerrel képesek vagyunk elősegíteni azt, hogy az izmok és ínszalagok rendellenességéből adódó mozgásszervi korlátozottságok és fájdalmak nagyon rövid időn belül lényegesen javuljanak, vagy akár meg is szűnjenek. Akut és krónikus esetben is ugyanúgy működik. Mindez azoknak való, akik elhiszik, hogy szervezetünkben öngyógyító folyamatok működnek és hajlandók ezt megtámogatni önmagukért való tudatos felelősségvállalással.

Várok mindenkit szeretettel, akinek hozzájárulás lehetek életminőségének javításához.

Bejelentkezés és információ:

Telefon: +36 20 573 5832
E-mail: halkatuska@gmail.com

GAJÁRY TANODA: Telefon: +36 20 328 3755 E‑mail: musculogika@musculogika.hu