Berkes–Stark Csilla

Öreglak

Mindig is imádtam a masszázst. Így azt kell mondanom, hogyha relaxáló, fenntartó masszázs, akkor bármi. DE, ha fájdalom és mozgáskorlátozottság, akkor elsőbbséget élvez a musculogika.

Saját tapasztalataim közül a legkiemelkedőbb: egyik este úgymond „beállt a derekam”. Se ülni, se állni, se feküdni nem tudtam fájdalom nélkül. Nagyon vártam, hogy hazajöjjön a férjem és gyorsan kipróbáljuk éles helyzetben, amit tanultunk.

Körülbelül félóra célzott kezelés és nyugodtan, a fájdalmak múló nyomocskáival merülhettem egy kellemes éj álmaiba. Ezért nagyon jó, ha a családban van segítség. Hálás vagyok a férjemnek, hogy nekem is van „kéznél” segítség.

Biologikával és musculogikával felvértezve, önmagunkért a felelősséget vállalva, pánik nélkül lehet átváltozásokon túljutni. Természetesen, már „gyakorló üzemmódban” is csupa lelkesítő tapasztalat került a birtokomba, ezért vagyok szolgálatára azoknak, akik kérik, befogadják és fenntartják az eredményt.

Telefon: +36 20 319 1525
E-mail: starkcsillla@gmail.com
Kezelés helyszíne: Öreglak, Park. u. 13.

Íme egy visszajelzés, amiért érdemes csinálni:

„Három évvel ezelőtt kezdődtek ízületi problémáim. Nehezemre esett a mozgás, mivel a csípőmnél és a vállamnál is állandóan fájdalmat éreztem. Az orvosi kezelések kissé csökkentették fájdalmamat, azonban érdemi változást nem tapasztaltam. Berkes-Stark Csilla felhívására figyeltem fel, aki szerencsémre fogadott. Az első találkozásunkkor sokat beszélgettünk. Általa szereztem tudomást a biologikáról, melynek megismeréséhez sok segítséget adott. Felhívta figyelmemet a helyes táplálkozásra, a mozgás fontosságára. Ha bármilyen gondom adódott, találkozásaink alkalmával bátran kérdezhettem, ellátott tanácsokkal. A kezelések hatására életvitelemben hatalmas változás állt be. Fájdalmaim megszűntek, mozgásom már nem korlátoz semmiben. Hálás vagyok Csillának, hogy nyugdíjas napjaimat nem az orvosi rendelőkben kell töltenem, hanem bátran kirándulhatok. K. Éva”

GAJÁRY TANODA: Telefon: +36 20 328 3755 E‑mail: musculogika@musculogika.hu