Dr. Bódi-Somossy Anita

Átmenetileg nem vállal kezelést.

Dr. Somossy Anita vagyok, orvos, musculógus. 2019-ben végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karának általános orvos szakán. Jelenleg egy budapesti kórházban dolgozom, szakterületem az ortopédia és traumatológia. Már az egyetemi éveim alatt is kerestem azokat a terápiás módszereket, melyekkel az ott megszerezett tudásomat kiegészítve hatékonyabban hozzá tudom segíteni a pácienseimet az egészségük helyreállításához anélkül, hogy rengeteg gyógyszert kellene szedetnem velük. Elkezdtem tanulmányozni a természetgyógyászat több területét is, de igazán akkor kezdtem azt érezni, hogy jó úton járok, mikor megismerkedtem a Biologikával, aztán a Musculogikával, amely remekül kiegészíti a már eleve mozgásszervi panaszokkal foglalkozó szakterületemet is. Arról nem is beszélve, hogy ad egy szemléletet, mely az én életemben is jelentős minőségbeli javulást hozott.

Orvosként azt tapasztaltam, hogy ez a terápiás módszer a leghatékonyabb és leggyorsabb út a mozgásszervi panaszok, fájdalmak többségének megszűntetésére. Az eddig kezelt pácienseim közül mindenkinél javulást értem el ezzel a kezeléssel, így bátran merem ajánlani bárki számára, aki már unja, hogy fájdalmai vannak, korlátolt a szabad mozgásban és kész változtatni az életmódján.

Az az orvos szeretnék lenni, akihez bátran mernek fordulni az emberek, mert tudják, hogy mind az akadémikus orvoslás, mind a komplementer medicina lehetőségeit átlátva a legmegfelelőbb kezelést fogják kapni és a problémáik hallatán nem feltétlenül a műtőasztal lesz az első megoldási javaslatom. Minden hozzám fordulót szeretnék a legjobb tudásom szerint a gyógyuláshoz segíteni, hiszen azért választottam ezt a pályát, mert boldoggá tesz az, ha másoknak segíthetek. Ha úgy érzi, hogy én vagyok az, aki segíthet az egészségének helyreállításában, forduljon hozzám bizalommal!

Bejelentkezés és információ:

Telefon: +36 30 610 2830
E-mail: anita.somossy@gmail.com

GAJÁRY TANODA: Telefon: +36 20 328 3755 E‑mail: musculogika@musculogika.hu