Dvorszký Péter

Nové Zámky, Szlovákia

Egészségügyi tanulmányaimat befejezve, egy hosszabb szünet után homeopátiával kezdtem foglalkozni, melyet szintén tanultam. A homeopátia egy igen hatásos módja visszatérni abba az egyensúlyi állapotba, melyet egészségnek nevezünk. A biológiai természettörvények ismerete és megértése biztosítékot jelent számunkra az egészségi állapotváltozások észleléséhez.

A mozgásszervi panaszok, a kötőszövetek, az izmok, az ínszalagok krónikus és akut állapotának fizikális változásaira a musculogika a megoldás, mely a természet törvényeinek alkalmazásával képes enyhíteni a panaszokat és visszaadni a mozgásszervek működőképességét. A homeopátia, a biologika és a musculogika közötti kapcsolat alapja, hogy az elveszett egészséget az emberi test saját önregeneráló képességének segítségével szerzi vissza. Tehát a lehetőség adott mindenki számára, csak ki kell használni.

A következő címen talál meg: Nové Zámky, P. Blahu 10
Telefon: 09 11 357 375

Peter Dvorszký

Po ukončení zdravotníckeho štúdia a dlhšej prestávke som sa začal venovať homeopatii, ktorú som aj vyštudoval. Ho­meo­pa­tia je veľmi účinný spôsob návratu do rovnovážneho stavu, ktorý poznáme ako zdravie.

Znalosť zákonov biologiky a ich chápanie nám dáva istotu a nadhľad pri zmenách zdravotného stavu. Voľbou pri zmenách na fyzickej úrovni, nedostatočnosti pohybového aparátu, funkčnosti svalov, šliach a spojivového tkaniva, chronických a akútnych stavoch je muscologika, ktorá dokáže s istotou prírodných zákonov dosiahnuť úľavu a návrat k funkčnosti pohybového aparátu.

Prienik medzi homeopatiou, biologikou a muscologikou je, že stratené zdravie sa nadobúda pomocou samoregeneračných mechanizmov tela. Takže možnosť má každý, stačí ju využiť.

Adresa: Nové Zámky, P. Blahu 10
Telefón: 09 11 357 375

GAJÁRY TANODA: Telefon: +36 20 328 3755 E‑mail: musculogika@musculogika.hu