EREDMÉNYEK

A teljesség igénye nélkül megosztunk néhány eredményt, vagy ilyen volt és ilyen lett fényképet az érintett beleegyezésével ügyelve arra, hogy a kliens felismerhetetlen legyen, vagy esetleg a névvel vállalt levelek is itt olvashatók.

A most folyó képzésen gyakorlásnál észrevettük, hogy az egyik résztvevő lábszára kicsit görbülni kezd.

Gyakoroltunk rajta, és vártuk az eredményt. A csont is rugalmas, bármennyire is kemény, azért tud elgörbülni, ha feszítik az izmok valamelyik irányba. Amikor viszont megszűnik a feszülés, ismét képes kiegyenesedni, amint a képek is bizonyítják. Április 28-án a gyakorláskor készült az első fotó és május 12-ére a lábszár csontjai ennyire kiegyenesedtek.

Április 28-án a gyakorláskor készült az első fotó és május 12-ére a lábszár csontjai ennyire kiegyenesedtek.

Bihacker Szilvi ismét remek munkát végzett!

„Vendégem befeszültnek érezte a nyakát és a háta felső részét, valamint a középső ujját nem tudta kiegyenesíteni, mert nagyon fájt neki. Az első kép a kezelés elején készült, a második a nyak és a váll megkezelése után, a harmadik pedig a legvégén, mikor már a kézfejet is kezeltem. Nem csak az ujja jött rendbe, de a nyakfájása is elmúlt.”

Nem csak az ujja jött rendbe, de a nyakfájása is elmúlt.

Rollerbaleset volt

A seb körül sötétkék véraláfutás, ami a fotón nem annyira látványos, mint a valóságban. Mivel a testünk öngyógyító, mondtam a hölgynek, hogy le merem fogadni, hogy a hőkamera mutatni fogja, hogy azon a területen fokozott a vérellátás, hiszen ott most helyreállítási munka folyik. És valóban.

A hőkamera mutatja, hogy azon a területen fokozott a vérellátás.

Ennek a férfinek 8 héttel héttel ezelőtt egy rossz mozdulatnál éles fájdalom hasított az alkarjába.

Mivel kosárlabdázik, szembesülnie kellett vele, hogy nem tudja megtartani a labdát a tenyerében. Amikor megnéztük a hőkamerával, meglepődve látta, hogy pont abban a sávban érzi azóta a fájdalmat, ahol a felvételen sötét vonal látható.

A szorítása is teljesen legyengült, amit erős remegés is kísért. Kb. 20  perces kezelés után a fájdalma teljesen megszűnt, és könnyedén emelgette és dobálgatta a kinyújtott karjában a 2kg-os kettlebell súlyzót. A második felvételen látszik, hogy a sötét sáv is teljesen megszűnt.

A második felvételen látszik, hogy a sötét sáv is teljesen megszűnt.

Németh Dóra eredménye

Egyetlen kezelés és a kliens 7 hónap eltelte után is panaszmentes. „Férjem 70 éves, fájt a térde, be volt dagadva. A lábszára is. Nem tudta behajlítani a lábát, a zoknit nehezen tudta felhúzni. 3 éve van ez a probléma. Röntgenezték, valami ki van hegyesedve az ízületen. Azt mondták műteni kell. Dóri augusztus végén kezelte. Azóta nem fáj a térde. Nem dagad. Be tudja hajlítani a lábát, keresztbe fel tudja tenni. Sokat segített vele, ezt elmondtam az ismerőseimnek is, ajánlom őt.”

Bihacker Szilvia munkája

A gyönyörű és tehetséges fodrászom, Léhmann Nikolett azért jött hozzám MuscuLogika kezelésre, mert miközben készítette a vendégek frizuráját, nehéznek érezte a vállait. Még nem volt fájdalma, sok mozdulatnál nem volt vészes a mozgástartomány beszűkülése, de így is azt érezte, hogy könnyebbek a vállai a kezelés után, sőt jóval később is.

Könnyebbek a vállai a kezelés után, sőt jóval később is.

A 60 perc ehhez is pont elég volt!

Egy szerencsétlen esés következtében a mutatóujját többé nem tudta rendesen használni, mert állandóan a kisujj felé behúzott. Sokféle kezelést kapott, de eredménytelenek voltak. A musculogika azonban „fityiszt” mutatott a reménytelenségnek.

A 60 perc ehhez is pont elég volt!

Jó ideje vágytam egy hőkamerára, és végre megadatott.

Az első képen látható, hogy az ujjak hőkibocsátása nem annyira ideális. A kliens sztrók utáni kézzsibbadásra, érzéketlenségre panaszkodott. A javulás anélkül következett be, hogy magához a kézhez hozzányúltunk volna. A képek jobb alsó sarkában az eltelt idő látható.

A javulás anélkül következett be, hogy magához a kézhez hozzányúltunk volna.

Érszűkület? Vagy esetleg az izomzat mechanikus szorítása miatt gátlás alá került akadályoztatott keringés?

A két felső képen egy olyan férfi lábának a hőtérképét láthatjuk, akinek a következő tünetei voltak:

 • hideg lábfej
 • érzéketlenség
 • zsibbadásérzés
 • mintha nem hozzám tartozna…
 • a lábujjak végénél kezdődő fájdalom egyre jobban kiterjedt a lábfej irányába
 • a lábujjak mozgatási tartománya beszűkült, ami miatt egyre nehezebbé vált a járás és az egyensúlyozás, hiszen többé nem tudott a lábujjaival kapaszkodni a talajba

Jól látszik, hogy a lábujjak végénél szinte értékelhetetlen a hőkibocsátás. Egyetlen musculogikai kezeléstől a fenti tünetek megszűntek, és a főkamerás felvétel is bizonyítja a váltázást. Piros nyíllal jelöltük egy másik személy panaszmentes lábáról készült felvételt.

Egyetlen musculogikai kezeléstől a fenti tünetek megszűntek...

Dér Henriett

Dunaújvárosi musculógus egyetlen kezeléssel megszüntette az évek óta tartó fájdalmakat. Az izmok feszülése okozta görbület is láthatóan csökkent! Ilyen a profi munka!

Az izmok feszülése okozta görbület is láthatóan csökkent!

Dvorszky Péter Szlovákiában tevékenykedik musculógusként

Az alábbi két videó között alig egy óra telt el. A videón látható férfit „befagyott váll” diagnózissal műtötték. A műtét utáni 3 hónapos regenerációs kezelések után azt mondták, hogy sajnos azt a karját nem fogja tudni 90 foknál magasabbra emelni, amint ez látszik a videón is. Péter ujjai nyomán a férfi karja és válla ismét képes szabadon és teljes mozgástartományban működni.

Szlovákia, Érsekújvár, Dvorszky Péter sikere!

Ennek a férfinek 1 évvel ezelőtt sztrókja volt. Ennyi idő elteltével sem tudta felemelni a karját. A kezelés után azon lepődőtt meg a legjobban, hogy amikor visszafelé engedte a karját, bárhol képes megtartani, nem zuhan le.

Érsekújvár, Szlovákia ismét.

Ennek a férfinek komoly fájdalmai voltak, nem tudta felvenni a kabátot, vagy felemelni a karját. Dvorszky Péter musculógus ügyes kezei nyomán egyetlen alkalom elég volt, hogy visszanyerje a mozgás szabadságát.

Egy újabb érsekújvári sikertörténet Dvorszky Péter keze nyomán.

Ennek a férfinek egy évvel ezelőtt sztrók következtében lebénult a bal karja és a bal lába. Sokat javult a rehabilitációtól, de láthatjuk, hogy a kezelés előtt folyamatosan kaszál a lábával és nem tudja a karját járás közben leengedni. Szemmel látható a változás mindkét végtag mozgásánál, de ami még feltűnőbb, hogy az egész teste sokkal lazább lett járás közben egyetlen kezeléstől.

Dvorszky Péter Érsekújváron ismét áldásosan tevékenykedett.

„Befagyott váll” volt a videón látható férfi diagnózisa. Egy éve folyamatos fájdalommal, és beszűkült mozgással élt. Kapott szteroid injekciókat, és egyéb más injekciókat, kezeléseket is. Sajnos egyiktől sem lett jobb a mozgás és nem csökkent a fájdalom sem. A musculogika kezelés maximum egy órát vesz igénybe, de a változás önmagáért beszél.

Szlovákiai musculógus partnerünk, Dvorszky Péter eredményes kezelését láthatjuk.

A videón szereplő fiatalember azt érezte egy lépésnél, hogy a lábfejében megroppant valami. Attól kezdve minden lépésnél olyan fájdalmat érzett, hogy nem tudta emiatt ráhelyezni a súlyt. Az első videó a kezelés előtt, a második pedig utána készült.

Mit csinál egy musculógus?

Amikor megkérdezik, hogy mit csinál egy musculógus, azt szoktam mondani, hogy a musculógus egy manuális szakember, aki ismeri az izom/ínszalagrendszer működésének logikáját, és ezzel a komplex tudással elindítja a kliens testében az adott részen a „töredezettségmentesítési” programot.

A töredezettségmentesítés definíciója: „A töredezettségmentesítés átrendezi a merevlemez tartalmát. A töredezettségmentesítés következtében nagyobb egymás melletti területek szabadulnak fel a merevlemezen.”

Hogy jön ez ide? A legprofibb számítógép is csupán az agyműködésünk silány morzsájának imitációja. Az emberi test esetében a merevlemez az adott részt mozgató izom/ínszalagrendszer. A teljesítménykiesést az adott részen ottmaradt elöregedett sejtek okozzák. Minél több elöregedett sejt van egy részben, annál kisebb a teljesítmény.

Ilyenkor tapasztaljuk a panaszokat, tüneteket. Pont úgy, mint amikor hiába akarunk egy programot kinyitni, vagyis parancsot adunk a gépnek, de végrehajtás helyett hosszan pörög-pörög…

A musculogikai kezeléssel soron kívül felszámoltatjuk az elöregedett (és valami miatt nem lecserélt) sejtek elbontását és reprodukálását, aminek következtében megújul az érintett rész és pl. mozgás esetében kitágul a mozgástartomány, vagy enged a szorítás, vagyis javul a keringés stb. Egy feltételezés akkor bizonyított, ha az állítás ténye mindig ugyanúgy működik bárkinél és megismételhető.

A alábbi képsorok bizonyítják ezt.

 • A klienst megkérjük, hogy fordítsa a fejét az ég felé, ez látható az első képen.
 • Ezután következik a töredezettségmentesítési program elindítása, ami kb. 2-3 percig tart.
 • A következő kép már azt mutatja, hogy azalatt a 2-3 perc alatt mekkora változás következett be.
 • Többé ahhoz a részhez nem nyúlunk, mert a program már elindult. A panasztól függően más-más helyeken dolgozunk, de mindeközben az első képen elindított program tovább fut!!!
 • Később – ez látható a harmadik képen – visszaellenőrizzük, hogy miközben más-más programokat indítottunk el, mindegyik párhuzamosan és egyszerre működik.

A képek alatt az eltelt időt láthatjuk.

A musculogikai kezeléssel soron kívül felszámoltatjuk az elöregedett (és valami miatt nem lecserélt) sejtek elbontását és reprodukálását.

Egy emberöltő régi értelemben a nemzedékváltás, vagyis 25-35 év.

Ezért ha valaki 62 éves, akkor mondhatjuk, hogy két emberöltőn is túl van. Ez a hölgy 62 éves, és két emberöltőt élt le úgy, hogy a bal karját nem tudta használni, csak nagyon korlátozottan. Nem volt képes rá, hogy megfogja a jobb vállát, nem tudta a hátát/derekát megsimítani vele, nem tudta kiegyenesíteni, maga mellé lógatni, stb. Születésekor eltört a kulcscsontja és azt mondták, hogy rosszul forrt össze a csont, ezért soha nem fogja tudni rendeltetésszerűen használni. Így telt el 62 év.

Egy musculogika képzésen találkoztunk, ahová az első két modulra jelentkezett, de annyira tetszett Neki, hogy végig szerette volna hallgatni. A harmadik modulon már gyakorlati rész van, többek között a váll és karok mozgatása. Ekkor mondta el a történetét, és megindokolta, hogy miért ül mindig karba font kézzel… Már akkor tudtam, hogy ebből kellemes meglepetés lesz, mert tapasztalatom szerint ez tévedés. Az izom/ínszalagrendszer mozgatja a csontjainkat, ha egyenesek, ha görbék, ha szabályosan forrtak össze, ha nem.

Ugyanakkor ekkora változásra én sem számítottam. Íme néhány musculogika kezelés után, 62 év „alvó” állapot után mire képesek az izmok, ínszalagok!! Szükséges volt hozzá, hogy a megadott gyakorlatokat rendszeresen végezze és természetesen táplálkozzon, és az eredmény összeadódott. Ilyen a közös siker!!!

Az első képen látható, hogy a 6 évtizedes aszimmetria a szimmetriához közelít.

Az első képen látható, hogy a 6 évtizedes aszimmetria a szimmetriához közelít.

A második sorozaton a tenyér kifordításának a fázisait láthatjuk.

A második sorozaton a tenyér kifordításának a fázisait láthatjuk.

A harmadik sorozaton pedig az egyik leggyakoribb mozgás beszűkülésének a kitágulását követhetjük nyomon.

A harmadik sorozaton pedig az egyik leggyakoribb mozgás beszűkülésének a kitágulását követhetjük nyomon.

Viszket? Fáj? Hámlik? Berepedezik? Csúnya?

Aki ismeri a biológiai természettörvényeket, az tudja, hogy egy kellemetlen, vagy épp elviselhetetlen tünet újabb elváltozásokat tud előidézni, vagy épp a meglévő elváltozást idézi elő újra és újra. A bőrünk felhámtünetei pont ide tartoznak, legyen az viszketés, hámlás, berepedezés, ödémásodás, kisebesedés, stb. Így jönnek létre a krónikus bőrproblémák, amiket kontaktallergiának, dermatitisznek, csalánkiütésnek, ekcémának, pszoriázisnak, vitiligonak, vírusfertőzésnek stb. neveznek.

A képen látható viszkető ekcémás területet szombat délután fújtuk be az Organica FX-el.

Találkoztam egy olyan készítménnyel, ami látványosan meggyorsítja a gyógyulási folyamatot, és ami még ennél is egyedülállóbb, hogy azonnal megszünteti a viszketést is! A képen látható viszkető ekcémás területet szombat délután fújtuk be az Organica FX-el. A kisfiú igazolta, hogy a viszketés azonnal megszűnt és vasárnap reggelre így nézett ki a befújt terület. 2018-ban nekem is volt egy viszketéssel járó természetes elváltozásom, amiről később VIDEÓ is készült.

Abban az időszakban mindent megadtam volna érte, hogy a gyógyulás kísérőtünete, a viszketés múljon el, vagy legalább csökkenjen, de sajnos semmi nem segített. Nagyon örülök, hogy mostantól nem kell átélnie ezt a szenvedést mindazoknak, akik tudomást szereznek erről.

Németh Dóra vendégétől kaptuk az alábbi tapasztalatot:

„A feleségemtől hallottam a "musculogikáról" és Dóriról. Évek óta megnehezíti mindennapjaimat a jobb vállam fajdalma. Fizikai munkát végzek, sokat fúrok mennyezetet. A pihentetés, a szabadság enyhíti a fájdalmat, de időnként nem tudtam elkerülni a fájdalomcsillapítót sem.

Hittel és bizakodva mentem Dórihoz, mert a feleségemnek segített a derékfájásán. Dóri kezelése után jobb karommal képes vagyok a bal fülemet megfogni, fájdalom nélkül! És 6 hét eltelte után - az étkezési tanácsot betartva - még mindig tünetmentes a vállam! Hálás vagyok Dórinak, készülök hozzá a derékfájásommal! M.A.

Németh Kitti musculógus látványos eredménye

Erős csípőfájdalommal, sántikálva érkezett a vendégem, akinek már csípőprotézis műtétet javasoltak. Bárkinek megnehezíti az életét a fájdalom, de egy olyan nőnek, aki imád utazni és nagyokat kirándulni, talán még nagyobb korlátozást jelent, ha elviselhetetlenül nyilalló fájdalommal jár minden egyes lépés.

Az egyórás Musculogika kezelés végére a járás könnyedebbé és teljesen fájdalommentessé vált. Házi feladatnak tudatos sétát javasoltam, hiszen a szokás nagy úr és hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a jól bevált sántikálásra többé már nincs szükség. Ilyen esetekben sokszor újra kell tanulni az egyenletes járást. Jöhetnek a kirándulások!

Bihacker Szilvia munkája

Szandra augusztus 10-én, 3 hónappal azután jött hozzám MuscuLogika kezelésre, hogy befelé fordult a térdkalácsa. Kezelésként egy hétig fekvő gipszet kapott, majd térdrögzítőt, és gyógytornára jàrt. Összesen háromszor kezeltem, augusztusban, szeptemberben és októberben. Folyamatosan javult az állapota, a térdét egyre jobban tudta hajlítani, a rögzítőt is elhagyta. A 3. kezelést követően pedig már biciklizni is tudott.

De minden szónál többet mondanak a képek! Szandra, köszönöm a bizalmadat.

A 3. kezelést követően pedig már biciklizni is tudott.

Németh Dóra kapta az alábbi levelet

„Édesanyám 78 éves. Kétoldali csípőprotézissel él 25 éve. A jobboldali protézis néhány mm-t kilazult, ami időnként fájdalmat okoz. Derékfájása mindennapossá vált, naponta több alkalommal fájdalomcsillapító szedésére kényszerült. A járás, a lábemelés, a zokni felhúzása komoly nehézséget okozott a mindennapokban.

Ezekkel a tünetekkel kerestük fel Dórit. 1 óra kezelés csodát tett: könnyebben megy a járás, a lábát könnyedén emeli, a zoknihúzás nem probléma, és ami a legfontosabb ELMÚLT A DERÉKFÁJÁS! A kezelés 3hete volt. Minden mozdulat könnyebb, és nincs fájdalma! Hálásak vagyunk Dóri! És ajánlani fogjuk a szeretteinknek a módszert.

Dér Henriett munkája

4 hónappal ezelőtt kezdődött a nyak, váll, kar fájdalma. Masszőr segítségével a nyaki fájdalmai enyhültek, de karja nem igazán javult. Egyszeri kezelés után a kar fájdalmai is enyhültek, mozgástartománya megnövekedett, az erő is jóval több volt benne, mint a kezelés előtt...

Egyszeri kezelés után a kar fájdalmai is enyhültek, mozgástartománya megnövekedett...

Végre jöhet egy új, kényelmes, megfelelő méretű cipő!

Panaszok:

 • fájdalmak
 • bőrkeményedések, amelyeket védelmi céllal hoz létre a test…
 • összetorlódó lábujjak
 • felkunkorodó öregujj, melyet erővel sem lehet lelapítani…
 • emiatt semmilyen cipő nem megfelelő...

60 perc múlva:

 • nyoma sincs fájdalomnak
 • többé nem képződik újra a bőrkeményedés
 • az ujjak összetorlódása lazul
 • az öregujj lesimul
 • a bütyök már nem áll ki annyira...
A panaszok 60 perc múlva enyhülnek.

Bihacker Szilvi családon belüli sikere!

Három hete eljött az idő, hogy anyukám is kapjon MuscuLogika kezelést, mert néptánc táborban megerőltette a térdét. Ami azért volt nagy probléma, mert rá két hétre fontos fellépései voltak, és nem hiányozhatott a csapatból. Az alábbiakban az ő tapasztalata olvasható.

„Három hete én is Szilvi kezelésére szorultam. Hétvégén néptánc táborban voltam, és vasárnap estére bedagadt a térdem, fájt, néha megrogyott, és nem tudtam kinyújtani. Alig vártam, hogy hétfőn Szilvi megkezelje! A kezelés végére kiegyenesedett, már nem rogyott meg, nem fájt és a dagadás is hamarosan lement. Természetesen a javasolt étkezést betartottam, amit azóta is tartok. Így 2 hét múlva a szombati és vasárnapi fellépésen is helyt álltam. Gyógyszer nélkül a MuscuLogika segítségével rendbejött a térdem. Köszönöm.”

Anyukám, nagyon büszke vagyok rád, és nagyon örülök, hogy hetente kétszer eljársz táncolni.

Három hete eljött az idő, hogy anyukám is kapjon MuscuLogika kezelést, mert néptánc táborban megerőltette a térdét.

Dér Henriett Belgiumban élő nővérének a tapasztalatát osztjuk meg

„Kevés fájdalomért cserébe egészen hihetetlen változásokat idézett elő Hena. A lábujjaim egész életemben görcsösen kapaszkodtak a földbe, mint az az első képen látszik is. Egy kezeléstől 10 lábujjból 8 kisimult. 54 évesen derült ki, hogy a második lábujjam hosszabb, mint a nagylábujjam! Amikor a talpreflexológusom Belgiumban meglátta az eredményt, azt mondta, mindenképp hozzam el a húgom névjegykártyáját, mert számtalan pácienst tudna küldeni hozzá.”

A lábujjaim egész életemben görcsösen kapaszkodtak a földbe, mint az az első képen látszik is. Egy kezeléstől 10 lábujjból 8 kisimult.

A musculogikai eljárás nem fejeződik be a musculógustól való távozáskor, hanem tovább javul, ha a kliens étkezése rendben van és csinálja az esetleg szükséges mozgásokat. A 3. kép jó néhány nappal később készült és látszik ez az eredmény is.

Németh Kitti musculógus egyik esete

"A képen látható ügyfelem évek óta tartó erős hátfájdalommal érkezett. A kiinduló állapotnál erős gerincferdülés látható és ami még érdekesebb, hogy extrém módon mélyen helyezkedik el a gerincoszlop. Az első Musculogika kezelés végére jól láthatóan egyenesedett a testtartás és csökkent a mélyedés, de ami a legjobb, hogy megszűnt az évek óta tartó hátfájdalom. Két héttel később az ügyfél egy lábkezelésre jött vissza. Az eltelt két hét alatt látványosan tovább csökkent a mélyedés, tovább javult a testtartás és fájdalommentes maradt az egész háti szakasz."

A képen látható ügyfelem évek óta tartó erős hátfájdalommal érkezett.

Időnként én is kapok egy-egy hálás köszönőlevelet,

Mária pedig kifejezetten kérte,
hogy tegyem fel a tapasztalatát az oldalra, amit nagyon szépen köszönök!

Kedves Erika! Szeretném megosztani térdem gyógyulásának a történetét. Úgy kezdődött, hogy a térdem egyik percről a másikra csak úgy egyszerűen "kibicsaklott" és ez naponta többször is megismétlődött. Nagyon bizonytalan volt a járásom és fájt is. "Nehéz", fáradt volt a lábam, idővel mind a kettő olyan volt mintha mindig dombra mennék fel. Térdrögzítő használatával kicsit könnyebb volt a járás. Két hónap telt el igy.

Mivel érdeklődésem felkeltette a Germán Gyógytudomány, igy ebbe az irányba kerestem a gyógymódot. Meg is találtam a youtubon Gajáry Erika musculógust. Időpont egyeztetés után elmentem Erikához. A kezelés kb. l órtáig tartott, a nehézláb érzése ott meg is szűnt. Erika 3 hetet adott a teljes gyógyulásra, és 3 hét elteltével a térdem valóban helyreállt. Én ezt egy csodának éltem meg. A másik csoda egy járulékos gyógyulás volt. Évek óta fájt mindkét forgóm, ezért éjszaka sokat forgolódtam, korán felkeltem emiatt, és most ez a fájdalom is megszűnt.

Hálás vagyok neked Erika ezért és még egyszer köszönöm a segítséget. | Mária.

"Azt sem tudtam mi is az a MuscuLogika...

de aztán gyakorlatban megtapasztaltam a jótékony hatását! Először Erikánál Törökbálinton, akihez Szilvi is járt, majd tanítványa lett, miközben kigyógyította őt is...a dermedtségből, és talpra állította.

45 éves koromban térdprotézist kaptam 9 térdműtét után....a gerincemet nem tudtam már karban tartani, többször padlóra küldött, ami körülbelül 2 hét táppénzt jelentett minden esetben, a fájdalomról nem is beszélve... Majd jött a MuscuLogika....egyik hétfő reggel szintén padlóra küldött a fájdalom, már végigfutott rajtam ismét minden, amit eddig megtapasztalt az agyam... és nem voltam túl boldog...

De Szilvi megkezelt, és fájdalommentesen jöttem el tőle, el tudtam menni dolgozni, azóta is rendben vagyok. Nem estem ki a munkából, csak egy napot!!! A fájdalmat elvágták. Természetesen a kezelés mellett a torna és a megfelelő étkezés elengedhetetlen!!!! De most már sokkal nyugodtabb vagyok, hogy tudom Szilvihez bármikor fordulhatok, mert tudom, hogy csak egy nap lesz....és nem két hét fájdalom!!!

Hivatásos A, B, C, E kategóriás jogosítványom van 40 éve, 58 éves vagyok.

Távollátáshoz szemüveget kellett viselnem 30 éves koromtól, amit a jogosítványomba be is jegyeztek, hogy csak szemüveggel vezethetek. Egy más probléma kapcsán elmentem egy musculogikus kezelésre, ami az akkori gondomat nagyon gyorsan meg is oldotta. Maradt idő, és a beszélgetés közben kiderült, hogy a látás is javítható ezzel a fajta kezeléssel, ami a maradék időbe bele is fért. A kezelés óta nem is volt szükségem a távollátó szemüvegre, jól látok anélkül is.

A kezelés óta eltelt 4 év, 2023-ban lejárt a vezetői engedélyem, aktuális volt a jogosítványhoz szükséges orvosi vizsgálat. Az orvos kérte, hogy olvassam felváltva, jobb és bal szemmel a táblát, amit szemüveg nélkül jól elolvastam a piros vonalig. A doki megkérdezte, hogy miért van beírva a jogosítványomba, hogy csak szemüveggel vezethetek, amikor jól látok, megműtötték időközben a szememet? Elmondtam, hogy nem műtöttek, de voltam egy látásjavító kezelésen. A lényeg viszont az, hogy a megújított jogosítványban már nincs benne a korlátozás, hogy csak szemüveggel vezethetek.

Nyári láb„ujjgyakorlat”ok

Nyáron, amikor előkerülnek a lábak a cipőkből, esztétikailag sem mindegy, hogyan is néznek ki. Természetesen ne gondolja senki, hogy az ilyen elváltozásokat nem kísérik fájdalmak. A musculogikai kezelést követően megszűnnek a fájdalmak és „mellékhatásként” esztétikailag is megszépülnek. Az életkor sem számít, mert van közte olyan is, aki már kilencvenkettedik évét éli meg.

A musculogikai kezelést követően megszűnnek a fájdalmak és „mellékhatásként” esztétikailag is megszépülnek.

Bihacker Szilvi kapta az alábbi levelet.

Egy dolog a fájdalom/tünet/panasz megszüntetése, és egy másik dolog, amit én viccesen „hibafeltárásnak” nevezek, ami tulajdonképpen már prevenció, vagyis felkészítjük a testet egy nagyobb terhelés akadálymentes kivitelezésére.

"Kedves Szilvi!

Szeretném megosztani veled, hogy átúsztam a Balatont vasárnap. Nagy élmény volt, de hatalmas hullámok csapdostak. Tudatosan készültem az átúszásra. Uszodában, erősítő tornával, yin jógával. 2x MuscuLogika kezelésen jártam Szilvinél. Az első alkalommal a felkaromat fájlaltam egy korábbi korcsolyabaleset miatt. Egyetlen kezeléssel elmúlt a fájdalom. Ez az úszás közbeni karmozgások miatt volt nagyon fontos. Főleg hátúszásban éreztem korábban a fájdalmat. A második kezelés prevenció jelleggel 2 héttel az átúszás előtt volt. Az egész felsőtestemet, vállaimat, karjaimat, nyakamat, gerincemet átnyomkodta. Nem voltak fájdalmaim, de szerettem volna, ha az 5,2 km úszás közben se adódik semmi baj. Hatalmas hullámok voltak szinte végig a tavon, szükség volt az erőnlétre, lélekjelenlétre, vitalitásra. Egy nappal a nagy megmérettetés után büszkén mondhatom, hogy jól vagyok. Jóleső izomlázszerű érzet van a felkaromban. De egyébként semmi fájdalom. | Köszönöm, Szilvi!"

Bihacker Szilvia: A verseny előtti kezelés során Eszti gerincét és vállait végigteszteltem, és ahol úgy találtam, hogy nem elég nagy a mozgástartomány, vagy ő bármi apró feszülést jelzett, azt megszüntettem. Ezáltal izmai ereje és állóképessége is javult.

Ennek a kislánynak álláskor és járás közben is meglehetősen befelé fordultak a lábfejei.

Egy óra alatt sikerült képessé tenni arra, hogy álláskor és járás közben is megfelelően tudja használni a lábait.

Egy óra alatt sikerült képessé tenni arra, hogy álláskor és járás közben is megfelelően tudja használni a lábait.

Lázár Tamás musculógus egyik kliense írta:

„Szeretném megosztani a tapasztalatomat. Lázár Tamást régóta ismerem, követem tanulmányait és fejlődését. Októberben repülővel jöttem haza egy külföldi útról, és a repülőút alatt bedugult a fülem, vagyis kb. 60%-ra csökkent a hallásom. Ez sajnos nem javult egy hét múlva sem, ráadásul rosszul lettem, vérnyomásom megemelkedett, a pulzusom is magas lett, majdnem összeestem. Vérnyomáscsökkentő hatására kicsit jobb lett a közérzetem.

A rákövetkező napon mentem Tamáshoz, és megkértem, hogy csináljon valamit, ha tud, mert fáj a fülem, és be van dugulva a hallásom. A kezelése hatására a fülem egy hét után végre elkezdett pattogni, és legalább 90%-osra javult a hallásom. Reggelre a vérnyomásom is rendeződött. Még egy alkalommal megismételtük a kezelést, az ajánlott étkezés betartottam, és azóta semmi bajom Ez a musculogika egy csoda!! Ajánlom mindenkinek.”

Igen, egyetértek, a musculogikai rendszer a testünkben egy igazi csoda. Aki pedig ismeri a Biológiai Természettörvényeket, az felismeri az összefüggéseket is, vagyis hogy miként okozhat egy füldugulás magas vérnyomást. A vérnyomás egy hátráltatottsági stressz helyreállítási szakaszában emelkedik meg. Az illető foglalkozása olyan, hogy alapvetően a hallására támaszkodik a munkája, emiatt érthetően aggódott, és hátráltatva érezte magát... A musculogikai kezelés nem a magas vérnyomást szüntette meg, hanem az okot, a csökkent hallást, aminek következtében megélte az akadályoztatást/hátráltatottságot.

Lázár Tamás egy másik kliense is tollat ragadott, hogy megossza történetét.

„Lázár Tamást 2022 októberében kerestem fel, miután egy spontán autóból kiszállás során hirtelen éles fájdalom hasított a jobb térdembe. 4-5 napig a térdem fájdalma miatt járni is alig bírtam, sőt inkább csak sántikálva ugráltam egy lábon. A lépcsőn csak egyesével tudtam felmenni, és a székből csak segítséggel, vagy mindkét karfára vagy az asztalra támaszkodva tudtam felállni. Alvás közben rendszeresen felkeltem a fájdalomtól és mozgatni, forgatni kellett a lábamat, hogy enyhüljön a szúró fájdalom a térdemből és vissza tudjak aludni... A kialvatlanság miatt még jobban szenvedtem, rosszkedvű voltam... élni sem volt kedvem...

Az első kezelés alkalmával Tamás alaposan kikérdezett... 49 éves vagyok és jelentős súlyfölöslegem van, kb. 120 kilós vagyok. Kb. 2-3 éve szenvedek a jobb combommal, amely állandóan befeszült , néha-néha aludni is alig bírtam. Tamás látta, hogy bicegtem fel hozzá a lépcsőn, de megkért, hogy tegyek egy kört a szobában... aztán nekiállt a kezelésemnek... azonnal olyan pontokat nyomott meg, hogy könnybe lábadt a szemem, de nem a térdemen, hanem a combomon, a vádlimon és sarkamon nyomkodott meg pontokat... – először nem is értettem miért csinálja ezt... majd következett ismét egy tiszteletkör a szobában, és picit jobb lett, de még mindig erős fájdalmaim voltak. Újabb „kézrátétel” során - mintha egy cigarettacsikket nyomtak volta el a bőrömön – egy ujjal, enyhén nyomott, illetve masszírozott meg bizonyos pontokat... majd felállított és egy pár vádli nyújtó gyakorlatot csináltatott velem.

Aztán ülő helyzetben újabb fájdalmas nyomkodás. ÉS A HATÁS ELKÉPESZTŐ! Szinte bicegés nélkül mentem körbe a szobában! Egy rövid levezető masszázs után szó szerint lekocogtam a lépcsőn!

Másnapra a térdem tovább javult, és már szinte könnyedén tudtam járni, azonban a székről felállva néha tünetmentes voltam, néha pedig újra bicegtem... a következő pár hétben heti 1 -2 alkalommal mentem Tamáshoz kezelésre, hol masszázst kaptam, hol pedig musculogikai kezelést, mint megtudtam. 2-3 hét után már szinte teljesen jól működött a lábam és könnyedén sétáltam, illetve tudtam felállni és lépcsőzni...

Közben elmentem MR vizsgálatra, ahol több apró meniszkusz szakadást és kopást állapított meg az ortopéd adjunktus orvosom, aki szteroidos injekciós kezelés javasolt. Az injekciót nem kértem! Én inkább Tamás gyógyító, „égető” kezét választottam és további pár kezelés után már teljesen tünetmentesen tudtam sétálni és lépcsőt mászni...

Most már kb. 8 hónapja látogatom Tamást, átlagban heti 1, néha 2 alkalommal. Azóta 2-szer voltam síelni, elmúltak a jobb combizmomban lévő fájdalmak, befeszülések, melyeket alvás és az autóvezetés közben észleltem... Nem mellesleg, a teniszkönyökömet is megszüntette, és a látásomon is javított: a jobb szemem +3,5-es, de 1-1 kezelés után az optikusnál használt olvasótáblán akár 2 sorral lejjebb lévő betűket is el tudtam olvasni... Egészen hihetetlen!

Ha tehetem, heti 1-2 alkalommal megyek Tamás-hoz ezentúl és folytatjuk a kezelésemet. Ismét tudok kocogni, síelni, biciklizni, táncolni, fájdalommentesen aludni! Az éltem megváltozott! A mindennapokat ismét élvezem, köszönhetően Lázár Tamásnak! Aranykezed van! Végtelenül hálás vagyok Neked, Tamás!!! | S. Péter

Íme Olaszországból: itt is nagyon jól dolgozik a MuscuLogika!

A 91 éves édesanyám úgy volt a kezével, hogy a 3 ujját alig tudta mozdítani (ahogy az első videóban látható); már az első kezelés végén csodálatosan megváltozott a helyzet: teljesen visszatért a mozgása és az izmok rugalmassága. Brava mamma!

A videók megtekinthetők a FACEBOOK-on!

Ed ecco la mano della mia mamma di quasi 91 anni: le 3 dita quasi bloccate nella posizione denominata dal fisiatra "posizione benedicente", già alla fine del primo trattamento MuscoLogico hanno ritrovato elasticità e una maggiore possibilità di articolazione. Brava mamma!

Skultéty Zoltán beszámolója

„Szülés előtt 2 héttel kérte a kismama a segítséget. Mindkét keze zsibbadt, nem tudta ökölbe szorítani a fájdalomtól, vizesedéstől. Tünetmentesen fejeztük be a kezelést.” A két térd helyzete nem volt szimmetrikus, de a kezelés hatására ez is rendeződött, ami a képen is jól látható.

A két térd helyzete nem volt szimmetrikus, de a kezelés hatására ez is rendeződött.

Bernát Martin meséli el történetét a nagymamájával

Nagyanyám egyik nap nagyon nehéznek érezte a lábait, és miután felajánlottam neki, megengedte, hogy megpróbáljak javítani rajta. 10-15 percet foglalkoztam a bal lábával, mire a nehéz érzés megszűnt. Este arról számolt be, hogy bár a szokásos mennyiségű folyadékot fogyasztotta, sokkal sűrűbben és többet pisilt délután, mint egyébként szokott: arra volt kíváncsi, lehet-e összefüggés azzal, hogy kezeltem. Jeleztem, hogy igen: ha sikerült azokon a helyeken beindítani a regenerációt, ahol a kötőszövet esetleg rászorított a nyirokkeringésre, akkor azok fellazulásával el tudott kezdeni ürülni az ödéma. Reggel boldogan hívott, milyen karcsú lett a lába, és akkor elárulta, hogy 30 éve nem tudtak ezzel mit kezdeni az orvosok. Az eredmény engem is meglepett, hiszen egyrészt nem ez volt a cél, de ami még fontosabb, hogy csak egy területen, és csak nagyon rövid ideig dolgoztam, hiszen amint a nehézlábérzés teljesen elmúlt, nem volt okom tovább foglalkozni a lábával a kérése, engedélye tükrében.

A jó hír, hogy az eredményt érezve, majd látva megkért, hogy az egyéb kihívásaival is foglalkozzunk. A rossz hír, hogy nem volt módom az előtte-állapotot is dokumentálni, így azt, hogy egyébként a bal lába volt a duzzadtabb korábban, képpel nem tudom prezentálni.

Másnap a másik lábával is ugyanannyit foglalkoztunk, és a következő reggel telefonon újságolta, hogy az is szép karcsú lett. A táplálkozása nem tökéletes, és nekem csak egy héttel később volt módom lefotózni az eredményt, amin még dolgozni fogunk… ám kezdésnek, úgy vélem, remekül indultunk.

10-15 percet foglalkoztam a bal lábával, mire a nehéz érzés megszűnt.

***

Jön a nyár, és előkerülnek a lábak a zárt cipőkből. Az, hogy fáj, még csak hagyján, de ráadásul nem is szép...

Az öregujj sajnos bütyökkel rontja tulajdonosa közérzetét. Rászorul a második lábujjra, kicsit alá is kényszerül. A második lábujj klasszikus kalapácsujj, rajta egy bőrkeményedéssel, merthogy olyan helyen súrolja állandóan a cipő, ami anatómiailag nem megszokott, és ezzel a bőrkeményedéssel védekezik. Vagyis ez egy értelmes védelem a test részéről.

39 perc alatt történt meg a változás. A kalapácsujj kiegyenesedett, a cipők többé nem fogják irritálni, így a bőrkeményedés meg fog szűnni, mert már nincs rá szükség. Az öregujj sincs már hozzá és alá szorulva, vagyis csökkent a bütyök mérete is. A járás sokkal stabilabb lett, az ujjak szabadon mozognak.

A kalapácsujj kiegyenesedett. Az öregujj sincs már hozzá és alá szorulva.

***

Dér Henriett musculógust egy hölgy azzal kereste meg, hogy szeretne elmenni egy 10 napos zarándokútra, ami kb. napi 25 km-es gyaloglással jár.

A lába ilyen terhelés nélkül is fájdogált, és kérdezte, hogy lehet-e valamit kezdeni ezzel. Heni egyetlen kezeléssel ekkora eredményt ért el. A kidagadó erek visszahúzódtak, a kusza lábujjak kiegyenesedtek, és sorba rendeződtek, a láb helyzete a talajon stabilizálódott. Amikor meglátta a fotón a különbséget, azt mondta, hogy érzetben is legalább ekkora a különbség.

A kusza lábujjak kiegyenesedtek, és sorba rendeződtek, a láb helyzete a talajon stabilizálódott.

***

Nagylányom a trambulinban bukfencezés közben megrándította a nyakát.

Nemcsak a fájdalom zavarta, hanem az is, hogy nem tudta egyenesen tartani magát. Musculogikával megkezeltem, a fájdalma egy órán belül megszűnt, és a tartása jobb lett, mint a baleset előtt volt. Nem mindenki olyan szerencsés, mint Bihacker Szilvia kislánya, akinek musculógus édesanyja azonnal a segítségére tudott lenni.

A fájdalma egy órán belül megszűnt, és a tartása jobb lett, mint a baleset előtt volt.

***

Ez a férfi erős térdfájdalommal jött

Láthatóan annyira feszültek az izmai, hogy nemcsak vékony a lábszára, hanem befelé görbülnek a csontok. Amikor azt mondtam, hogy várhatóan nem csak a fájdalma fog enyhülni vagy megszűnni, hanem a lábszárcsontok is kiegyenesednek, udvariasan ugyan, de kinevetett. Egy óra elteltével szemmel láthatóan is lényeges a különbség. A fájdalmai teljesen megszűntek, az izmai élettel teltek meg és a képeken látható, hogy mennyivel magasabbra tudja emelni és behajlítani a térdét.

A csontjaink azért képesek elgörbülni, mert a szilárdságuk ellenére rugalmasak. Amint megszűnik a feszítés, képesek kiegyenesedni. A fájdalom megszűnik, a mozgástartomány nő. Mindössze 1 óra alatt!

A fájdalom megszűnik, a mozgástartomány nő. Mindössze 1 óra alatt!

***

Szilvia vizsgára készül

Ennek a férfinak a lábán gyakorolt, aki nem tudta behajlítani a térdét. Remélem, hogy hamarosan mindenki örömére vizsgázott partner lesz. Amikor ez megtörténik, megmutatom Őt, és azt is elárulom, hogy melyik városban és vonzáskörzetben lesz elérhető.

A térd behajlítása egyre jobban sikerül.

***

Márti is vizsgára készül

Azok örömére is, akiken gyakorol. Ráadásul rendkívül hatékonyan, amit a képek is igazolnak, hiszen egy-egy beszűkült mozgás látványos kitágulása azonnali bizonyíték. Amint sikerül a vizsgája, elárulom, hogy merre tevékenykedik.

***

Lázár Tamás musculogus egyik kliensének beszámolója a musculogika hatásosságáról:

„Ahogy az lenni szokott, egy rossz mozdulat és kész a baj. Egy kattanást hallottam a jobb csípőm forgójánál, és éreztem, hogy valami történt. Aznap még viszonylag mérsékelten, majd másnap egyre jobban fájt, míg estére már a jobb lábamra képtelen voltam ráállni.

Egy álmatlan éjszaka és pokoli fájdalmak után hívtam fel Tamást, szombat este: S.O.S. segítségre van szükségem!! Ő pedig fogadott.

A lépcsőn hosszú percek alatt vonszoltam fel magam, Tamás csak nézett, szemében láttam az aggodalmat. Majd leültetett és határozott mozdulatokkal elkezdte a kezelést. Hihetetlen módon, néhány pillanat múlva éreztem a változást, majd felálltam és egyelően tudtam mindkét lábamat terhelni! Újra tudtam járni!!!! Fantasztikus érzés volt ezt megélni, hogy néhány jól irányzott nyomás, masszírozás csodát tesz!

Két nap múlva nyoma sem volt semmi fájdalomnak! Nagyon hálás vagyok érte! Köszönöm!!!!” S-P. Krisztina

***

GAJÁRY TANODA: Telefon: +36 20 328 3755 E‑mail: musculogika@musculogika.hu