Információk a kezelésről

Amennyiben felkeltette az érdeklődését és szeretne egy ilyen kezelést igénybe venni, a következőket kell figyelembe vennie:

  • Az egészségünk alapfeltétele az étkezés, a mozgás és a harmónikus érzelmi állapot.
  • A természetes étkezés nélkül minden javulás csak átmeneti, mint ahogy a mozgáshiány, mozgásszegény életmód is mindenképpen a test romlásának forrása.
  • Partnereink akkor tudnak segíteni, ha Ön hajlandó azokon a téves szokásokon változtatni, aminek következtében az egészsége megromlott.

Időpont egyeztetéskor első teendő, hogy ezek tisztázásra kerülnek, mielőtt kezelésre kerülne sor. Tapasztalataink szerint a jelentkezők többsége természetellenesen táplálkozik és a rendszeres mozgás is hiányzik.

Amennyiben az étkezés és a mozgás rendben lenne, nyilván érzelmi oka van az elváltozásának, vagyis érdemes a Biologika Szabadegyetem konzulensei közül választani valakit, akivel szívesen feltárja ezen okokat, hogy a hasonló természetes elváltozásokat el tudja kerülni, és megértse, hogy mi is történik. De a sorrend mindenképpen a fizikai feltételek tisztázása és csak azután érdemes érzelmi konfliktusokat keresni.

  • Vizsgázott partnereink is végeztek vagy végeznek Biologika tanfolyamot, vannak közöttük Biologika konzulensek is, vagyis felelősen és biologikusan gondolkoznak.
  • A MuscuLogikus kezeléssel jelentősen csökken vagy megszűnik a fájdalom, és a test visszanyeri vagy közelíti eredeti képességeit az adott területen. A kezelést követően a gyógyulási folyamat tovább folytatódik, ha a kliens megtartja a musculógus által javasolt életmódbeli változtatásokat.
  • Balesetek következtében történt elváltozások is pozitív irányba indíthatók a MuscuLogikus kezelés módszerével és a műtétek utáni rehabilitáció is sokkal gyorsabb és eredményesebb lesz. Kockázat nélküli mellékhatásmentes megoldás lehet várandósok vagy szoptatós kismamák számára is.

Ahhoz, hogy el tudja dönteni, szeretné-e ezt a módszert igénybe venni, nézze meg néhány videónkat a YouTube-on a Biologika Szabadegyetem jóvoltából. A keresőbe elég, ha beírja: Gajáry Erika YouTube

GAJÁRY TANODA: Telefon: +36 20 328 3755 E‑mail: musculogika@musculogika.hu