Kosztor-Nagy Judit

Kerepes és vonzáskörzete

Kosztor-Nagy Judit vagyok, musculógus. A Musculogika teljesen hétköznapi módon jött szembe velem. Egyszerűen, az internet felajánlásával, Gajáry Erika előadását hallgatva és kezelés előtte-utána fotókat látva, azt gondoltam ­­- nekem itt a helyem!

Mint kozmetikus, a szépségiparban is dolgozom, ezért nem tudta elkerülni a figyelmemet, hogy jó pár vendégemnek, aki szépülni, relaxálni érkezik hozzám, kihívást jelent az is, hogy a kezelőágyra felfeküdjön, mozgásszervi korlátozottsága vagy fájdalma miatt. Feltűnt számomra az is, hogy a legtöbben beletörődéssel élnek együtt ezekkel a fájdalmakkal, mondván: „ezt már megszoktam”, „biztos a korral jár”, „évek óta fáj”, „már mindent kipróbáltam” stb.

A musculogika módszere elsőre egy rácsodálkozás élményét adta, hogy rövid idő alatt, akár egy kezelés alkalmával is  reménytelennek tűnő állapotból képes regenerálódni az öngyógyulni vágyó test, ha megértjük, figyelembe vesszük a jelzéseit és egy kis segítséget kap a hozzáértő kezektől.

Várom szeretettel  meghitt kis „műhelyemben” azt, aki úgy érzi, hogy az én segítségemet kéri, és nem kizárólag a csodára bízza a gyógyulását, hanem a saját felelőssége tudatában a teste öngyógyuló képességében hisz, és abban a gyógymódban, amit választott.

Bejelentkezés és Információ:

Telefon: +36 70 363 8479
E-mail: bioszferapont@gmail.com

GAJÁRY TANODA: Telefon: +36 20 328 3755 E‑mail: musculogika@musculogika.hu