Orczy Rafael

Budapest VII. kerület, és Csepel

Orczy Rafael vagyok, Musculógus. 2004-ben kezdtem el tanulmányaimat a Buddhista Főiskola kínai szakán, ahol megismerkedtem a Reikivel, a buddhista gyógyítással, és az ayurvéda alapjaival. A főiskolai első évem alatt egy sportsérülés miatt kerültem kapcsolatba a Yumeihoval, majd évekkel később magam is elkezdtem Yumeiho masszázzsal foglalkozni. Egy továbbképzés alkalmával jött velem szembe a Musculogika, amit Skultéty Zoli és Laudon Márti ajánlására el is kezdtem 2023 őszén.

Ami az első pillanatban megfogott a MuscuLogikában, hogy azonnali javulást érhetünk el akár már egy kezelés alatt is egy sok éve fennálló elváltozás esetében is, vagy teljesen meg is tudjuk szüntetni a fájdalmat. A másik ok, amiért a MuscuLogikát választottam, mert számomra nagyon fontos volt, hogy hiteles embertől tanuljak. Hálás vagyok Gajáry Erikának, az átadott tudásért, szemléletért és a kulcsért, ami sok ember előtt egy jobb élet kapuját nyithatja ki.

Remélem minél több embernek segíthetek ezzel a módszerrel, hogy újra teljes és fájdalommentes életet tudjon élni, és a test öngyógyító képességén keresztül segítsek megszüntetni a mozgásszervi korlátozottságokat és fájdalmakat.

Bejelentkezés és információ:

Telefon: +36 30 426 8289
Weboldal: bazisterapia.hu
Email: info@bazisterapia.hu

GAJÁRY TANODA: Telefon: +36 20 328 3755 E‑mail: musculogika@musculogika.hu