Skultéty Zoltán

Budapest és környéke, előzetes egyeztetéssel

2013 óta foglalkozom Yumeiho masszázzsal, ekkor még a film világában dolgoztam. Rendszertelen időbeosztásomnak és táplálkozásomnak köszönhetően egészségügyi problémák jelentkeztek nálam, melyekre a megszokott utakon magyarázatot nem kaptam...

Az okok keresésével jutottam el a kínai gyógyászat varázslatos világába, s jöttek sorra a válaszok. Az okok megszüntetésével a tünetek is sorra eltűntek. Így Tuina Kínai Orvosi masszázst kezdtem tanulni, majd 2017-ben tanárom kérésére csatlakoztam egy hagyományos kínai orvosi rendelő csapatához, s jelenleg is egy ilyen rendelőben segítem a hozzánk fordulók panaszait enyhíteni.

György Attila barátom segítségével találtam rá a Musculogikára, s nagy örömömre a táplálkozáson keresztül és a technika gyors, célzott megoldásaival nagyon hatékonyan sikerült csökkenteni a fájdalmakat és látványosan növelni a korlátozott mozgástartományt. Nagyon fontosnak tartom, hogy ébredjünk fel! A változás a komfort zónán túl kezdődik, itt hamar megérti az ember az ok-okozat összefüggéseit. Állapotunkért mi vagyunk a felelősek, és a megoldás bennünk van. Legyünk aktív részesei az életünknek, tudatos hozzáállással, megfelelő változtatással jobbá varázsolhatjuk állapotunkat.

A terapeuták, segítők irányt mutatnak a testnek, de nem az ő felelősségük az állapotunk, csak a kezdő lépéseket mutatják meg egy tudatosabb, helyesebb úton az egészségesebb mindennapok felé. Hálás vagyok Gajáry Erikának, hogy átadta ezt a szemléletet és tudást. Várom szeretettel kezelésre.

Bejelentkezés és információ:

Telefon: +36 30 385 8709
Web: www.egyjomasszazs.hu

GAJÁRY TANODA: Telefon: +36 20 328 3755 E‑mail: musculogika@musculogika.hu